Frågor & Svar

Här finner du förekommande frågor & svar om DoggyAmore. 

Team DoggyAmore®

Vilka är Team DoggyAmore®?

Uppgifter uppdateras just nu, vänlig kom tillbaka lite senare.

Tillbaka till toppen

DoggyAmore® Shop

Kan jag beställa några av de tidigare sända DoggyBox™ produkterna?

Vi arbetar för att utveckla DoggyAmore's® webbshop.

Skicka gärna ett e-mail till contact@doggyamore.com. Vi vill ha dina råd, rekommendationer, och mer detaljer för att utveckla en bättre webshop för din hund!

Tillbaka till toppen

Kontakta Oss

Våra kontaktuppgifter

Team DoggyAmore® och co kommer att svara på alla dina frågor och hjälpa dig med eventuella problem som uppstår! Det finns många sätt att komma i kontakt:

Kontaktformulär på vår hemsida. Våra medarbetare återkommer till dig inom 1 arbetsdag

Facebook Messanger kontakta oss så återkommer vi till dig inom kort

Mejla oss så återkommer vi till dig inom 1 arbetsdag: contact@doggyamore.com

Jag har en unik möjlighet för DoggyAmore®

Om du har en press relaterad fråga kontakta vårt Press Team:

contact@doggyamore.com
Har du en fantastisk produkt som du vill att vi överväger för att ingå i lådan? Skicka ett mail till contact@doggyamore.com eller ring oss på 0733 679 302
Kontakta vår marknadsföringsteam på: contact@doggyamore.com
Intresserad av vårt partnerprogram: contact@doggyamore.com

Vet du inte vilket team du ska kontakta? E-post pr@united-subscriptions.com så ser vi till att rätt person återkommer till dig.

Var kan jag hitta mer om DoggyAmore®?

Se till att kolla in vår Facebook-sida, Instagram och Twitter-konto för underbara hundbilder, hjärtvärmande videos, och allt annat vi hittar på!

Skickar du en selfie med DoggyAmore och din hund, ja kanske den får va med på DoggyAmore® hemsidan, Facebook / Twitter / Instagram sidan eller någon annan social media webbplats. Din hund kan kanske bli en Internet sensation!

P.S. Bilder taggade med #doggybox #doggyamore kan komma med på vår hemsida, FB / Twitter / Instagram sida eller vårt nyhetsbrev.

Tillbaka till toppen

Gåvor

Jag fick min första presentbox! Hur aktiverar jag resten av min prenumeration (3, 6, 12 månaders gåva mottagare endast)?

Om du är en presentbox mottagare, får du ett e-postmeddelande strax efter din första presentbox levereras. I detta mail, kommer du att uppmanas att besöka vår webbplats och ”göra anspråk på ditt konto” detta mail kommer hjälpa dig att komma igång att ställa in ditt DoggyAmore® konto och uppdatera all information om dig och din hund: Adress, profil, betalningsalternativ, din hunds storlek etc. för att aktivera ditt konto måste du klicka igenom present e-postmeddelandet från oss!

Kan jag ge bort en DoggyAmore® prenumeration som gåva?

Självklart! Du kan ge bort 1, 3, 6, eller 12 månaders DoggyAmore® som gåva!

Så här fungerar det: klicka på knappen "GE PRESENT" på hemsidan, sedan väljer du: 1, 3, 6, eller 12 månaders prenumeration till en hund du gillar och vi skickar ett personligt e-mail till mottagaren med en kupongkod för gåvan.

En DoggyAmore® är fylld med 5-7 hundprodukter anpassad efter hundens storlek oavsett ålder eller ras!

Gåvor förnyas automatiskt, så se till att markera "Påminn mig innan förnya" alternativet när du startar!

Hur fungerar gåvoprenumerationer?

För att komma igång, klicka på "Ge Present" på vår hemsida och följ anvisningarna!

Gåvopaket Välj din gåvoplan (en, tre, sex eller tolv månader) - Varje present box innehåller 5-7 naturliga godbitar och super roliga leksaker noggrant centrerade kring ett överrasknings tema varje månad. Vi handplockar de bästa naturliga godbitarna, tuggbenen och innovativa leksakerna för att matcha din hunds unika preferenser.

Gåvor förnyas automatiskt, så se till att markera "Påminn mig innan förnya" alternativet när du startar!!

Engångs Gåvobox: Vår kommande DoggyAmore® shop kommer att erbjuda en exklusivt temat DoggyBox® som kan köpas utan abonnemang.

Varför fungerar inte min kupong kod?

Kontrollera det finstilta-är denna kupong för nya abonnenter och du redan har ett abonnemang? Är kupongen endast tillämplig på vissa planer?

Om detta inte är fallet, kontakta oss på contact@doggyamore.com så vi får se om vi kan räkna ut vad som händer!

Jag glömde att använda min kampanjkod

Inga problem, bara skicka ett mail till contact@doggyamore.com och vi kommer att se till att kreditera ditt konto.

Jag är redan en abonnent. Kan jag använda en kupongkod?

Kuponger är för helt nya kunder, men du kan ge det som en gåva till en vän.

Tillbaka till toppen

DoggyAmore® Välgörenhet

DoggyAmore® stöttar organisationer och ideella föreningar som hjälper hundar i nöd

Vi på DoggyAmore® engagerar oss för hundars lycka överallt. Det är därför vi har skapat DoggyAmore Foundation och kommer att donera endel av vår vinst & våra produkter till välgörenhetsorganisationer och ideella föreningar som hjälper till att förändra livet för hundar i nöd. Rekommendera en organisation för vårt stöd.

DoggyAmore Foundation är alltid öppna för förslag. Även varje organisation som arbetar för hundar i nöd kan lämna in sin information till den här adressen för ett samarbete!

foundation@doggyamore.com

Hur kan jag föreslå en organisation / förening att ta emot stöd från DoggyAmore®?

Vi kan arbeta med välgörenhetsorganisationer och ideella föreningar på många olika sätt! Det bästa sättet är att en representant från den aktuella organisationen kontaktar oss på foundation@doggyamore.com Vi kommer att nå ut till dem så snart vi får deras information!

Vilken typ av välgörenhetsorganisationer stödjer ni?

Vi är intresserade av att arbeta med välgörenhetsorganisationer och ideella föreningar som hjälper att förändra livet för hundar i nöd.

Vi är alltid öppna för förslag. Även varje organisation som arbetar för hundar i nöd kan lämna in sin information till den här adressen för ett samarbete! foundation@doggyamore.com

Tillbaka till toppen

Allt Om DoggyAmore®

Vad är DoggyAmore®?

DoggyAmore® är en svensk prenumerationstjänst för hundar. En DoggyBox™ från DoggyAmore är en månatlig överraskningsbox fylld med 5-7 hundprodukter anpassad efter din hunds storlek oavsett ålder eller ras!

Vad är det i en DoggyBox™ från DoggyAmore®

En hundlåda från DoggyAmore® kan till exempel innehålla (5-7) leksaker, ben, hygienprodukter, ekologiska godbitar och delikata snacks, grooming-produkter och annat spännande.

Först väljer vi noggrant ut alla produkter och sen blir innehållet testat av våra team hundar. På det sättet är vi säkra på att innehållet av DoggyBox™ alltid passar din hund oavsett storlek eller ras!

Umgås med dina fyrbenta vänner på Instagram  och se våra tidigare lådor

Hur kommer jag igång med min DoggyAmore® prenumeration

Klicka på knappen "KOM I GÅNG" på hemsidan. Välj storleken på din hund och välj sedan vilken DoggyBox™ prenumeration ni vill ha. Vi kommer att be om din leveransadress, telefonnummer samt e-post och betalinformation. Sedan är du klar!

P.S. Samtliga prenumerationsplaner är månadsvis, men betalas i förskott och förnyas automatiskt. Ni kan säga upp er prenumeration när du vill och frakt är alltid gratis!

Vad kostar det att prenumerera på DoggyAmore®

Självklart är vår tolv månaders plan det bästa pris alternativet! Här är våra prisalternativ:

  • 1 månad: SEK 298
  • 3 månader: SEK 289 månad (Totalt SEK 867)
  • 6 månader: SEK 279 månad (Totalt SEK 1674)
  • 12 månader: SEK 269 månad (Totalt SEK 3228)

Kom ihåg alla priser är månadsvis i svenska kronor och fri frakt över hela Skandinavien!

I Vilka storlekar finns DoggyBox™ och kan storleken på boxen ändras under prenumerationen

Oavsett om du prenumererar på DoggyBox™ eller köper den som en gåva, kommer du att ha möjlighet att välja mellan Liten & Söt (0-10 KG), Precis Lagom (10-20 KG) och Stor & Ståtlig (20+ KG) under beställningsprocessen. För abonnemang, har du möjlighet att ändra storlekar varje månad så länge du gör ändringen på ditt konto innan den 15:e varje månaden eller skicka en mejl till contact@doggyamore.com. Du kan alltid "uppgradera" din månatliga plan.  Du kan dock inte "nedgradera" din valda plan under prenumerationens gång. Du kan göra ändringar genom att logga in på "Mina Sidor" som du måste skapa när du handlar första gången!

Min hund är allergisk - finns det en allergivänlig Doggybox™

I utgångspunkt försöker vi alltid göra DoggyBoxen allergivänlig - vi försöker att tillgodose de vanligaste allergierna. Det kan dock förekomma produkter som inte tillgodoser alla allergier. DoggyAmore® rekommenderar alltid läsning av ingredienslistan på produkterna i boxen. Dessutom uppmanar vi alla att nämna eventuella allergier i kommentarsfältet vid beställning av boxen eller kontakta oss på e-post: contact@doggyamore.com

Tillbaka till toppen

Betalningsfrågor

Vad kostar det att prenumerera på DoggyAmore?™

Här är våra prisalternativ:

  • 1 månad: SEK 298
  • 3 månader: SEK 290 månad (Totalt SEK 870)
  • 6 månader: SEK 280 månad (Totalt SEK 1680)
  • 12 månader: SEK 269 månad (Totalt SEK 3228)

Kom ihåg att alla priser är månadsvis i svenska kronor inkl. fri frakt! Ditt betalkort debiteras den 1:e varje månad för antalet månader du väljer. Din plan förnyas automatiskt den 1:e i månaden efter den sista leveransen av din nuvarande plan (oroa dig inte, du kan avbryta kommande förnyelse när som helst innan förnyelse).

När betalar jag?

Ditt betalkort debiteras den 1:e varje månad beroende på längden på ditt abonnemang. Din plan förnyas automatiskt den 15:e i månaden efter den sista leveransen på din aktuella prenumeration. (oroa dig inte, du kan avbryta den kommande förnyelsen när som helst).

Till exempel, om du köpt en månads prenumeration i juli, kommer du att börja din nästa prenumeration i augusti.

Om du har köpt en 3 månaders prenumeration i september, så kommer din prenumeration att förnyas automatiskt den januari 15 :e januari för 3 nya månader!

Varför debiteras den totala kostnaden för prenumerationen i förskott

Att ta betalt i förväg tillåter oss att planera bättre med våra leverantörer så att vi kan sätta ihop framtida boxar till ett bra pris. Många av våra leverantörer gör produkter bara för oss. Att ha en god uppskattning av det totala antalet framtida prenumerationer hjälper oss att tillgodose din hund på bästa sätt!

Vi erbjuder också en månatlig prenumeration för endast SEK 298 per månad inkl. frakt! Välj den prenumerationstjänst som fungerar bäst för dig och din hund!

Hur uppdaterar jag mina betal och adressuppgifter?

Du kan göra detta genom att logga in på "Mina Sidor" 1

Kan jag betala på andra sätt än med kort

Självklart! Du kan välja att betala med klarna faktura och alltid se sina aktuella fakturor på https://my.klarna.com

Varför blev min prenumeration förnyad?

DoggyAmore® är en prenumerationstjänst som automatiskt förnyas. Vi vill se till att våra beroende hundar inte missar en enda box. Vi försöker att göra detta tydligt på hemsidan när du gör en beställning!

Du kan när som helst logga in på ditt konto, uppdatera eller avbryta en kommande förnyelse av din prenumeration. Skicka gärna ett mail till contact@doggyamore.com om du behöver hjälp att justera din prenumeration, Vi blir alltid glada för att hjälpa till!

Tillbaka till toppen

Kuponger

Kan jag ge bort en DoggyAmore® prenumeration som gåva?

Självklart! Du kan ge bort 1, 3, 6, eller 12 månaders DoggyAmore® som gåva!

Så här fungerar det: klicka på knappen "GE PRESENT" på hemsidan, sedan väljer du: 1, 3, 6, eller 12 månaders Gåva till en hund du gillar och sen skickar vi boxen till mottagaren.

En låda från DoggyAmore är fylld med 5-7 hundprodukter anpassad efter hundens storlek oavsett ålder eller ras!

Gåvor förnyas automatiskt, så se till att markera "Påminn mig innan förnya" alternativet när du startar!!

Jag glömde använda min kampanjkod! Vad gör jag nu då?

Inga problem, bara skicka ett mail till contact@doggyamore.com och vi kommer att se att kreditera ditt konto.

Tillbaka till toppen

Uppdatera prenumeration

Hur säger jag upp min prenumeration?

Det är så tråkigt att låta dig gå, men om du måsta så kan det göras på följande sätt:

Vänligen maila oss på contact@doggyamore.com

Vi har en månads uppsägningstid på löpande Prenumeration. Din prenumeration måste avslutas innan den 15:e i månaden om du inte vill ha nästkommande månadsbox den 1-5:e.

Vänligen maila oss på contact@doggyamore.com om det är något vi kunde ha gjort för att göra din hund gladare!

Hur ändrar jag min prenumeration?

Logga in på ditt DoggyAmore® konto. Klicka på "Dina prenumerationer" på vänster sida av sidan. Klicka på "Redigera" bredvid den abonnemang du vill ändra. Rulla ner på sidan och klicka på "ändra prenumeration" knappen. Din prenumeration måste ändras senast innan den 15:e för din kommande låda! 

P.S. Samtliga prenumerationsplaner är månadsvis och förnyas automatiskt. Du kan säga upp er prenumeration när ni vill och frakt är alltid gratis!

Hur ändrar jag min adress?

Innan cutoff-dagen (den 15:e varje månad) kan du ändra adressen. Gå in på "mina sidor" och klicka på den prenumeration du vill ändra.

Du kan ochså mejla till: contact@doggyamore.com

P.S. Samtliga prenumerationsplaner är månadsvis och förnyas automatiskt. Du kan säga upp er prenumeration när ni vill enligt våra allmänna villkor och frakt är alltid gratis!

Hur ändrar jag min adress

Innan cutoff-dagen (den 15:e varje månad) kan du ändra adressen. Gå in på "mina sidor" och klicka på den prenumeration du vill ändra.

P.S. Samtliga prenumerationsplaner är månadsvis, men betalas i förskott och förnyas automatiskt. Du kan säga upp er prenumeration när ni vill och frakt är alltid gratis!

Om jag avbryter mitt i en prenumeration, kommer jag fortfarande att få alla mina DoggyBox™?

Du kommer definitivt att få alla Doggybox™ från din prenumeration! Avbryta innebär prenumerationen inte förnyas. (Kom ihåg att du måste avbryta innan 15:e förnyelse månad.)

Min hund är allergisk - finns det en allergivänlig Doggybox™

I utgångspunkt försöker vi alltid göra lådan allergivänlig - vi försöker att tillgodose de vanligaste allergierna. Det kan dock förekomma produkter som inte tillgodoser alla allergier. DoggyAmore® rekommenderar alltid läsning av ingredienslistan på produkterna i boxen. Dessutom uppmanar vi alla att nämna eventuella allergier i kommentarsfältet vid beställning av boxen eller kontakta oss på e-post:

 

contact@doggyamore.com

Tillbaka till toppen

Frakt

Vad är fraktkostnaden?

Frakten är gratis inom Skandinavien för alla abonnemang.

När får jag min DoggyBox™?

Vi skickar ut din DoggyBox™ mellan 1-5:e varje månad. Din DoggyBox™ levereras inom  1-3 dagar i Sverige (det tar 5-8 dagar inom Danmark, Finland och Norge). Om du registrerat dig innan cutoff-dagen (den 15:e varje månad) får du din DoggyBox™ samma månad! Om du registrerat dig efter den 15:e, får du din första DoggieBox™ nästa månad

Saknar du din DoggyBox™? Sända oss en mail contact@doggyamore.com Vi kommer att göra allt vi kan för att din hund ska få sin DoggyBox™!

Kan jag ändra adress vart min DoggyBox™ ska skickas?

Innan cutoff-dagen (den 15:e varje månad) kan du ändra adressen. Gå in på "mina sidor" och klicka på den prenumeration du vill ändra.

Min DoggyBox™ kom fram skadad, vad gör jag nu?

Vi är ledsna att höra att din DoggyBox™ fick lite stryk! Kontakta oss (contact@doggyamore.com ) och tala om vilka produkter som är skadade så ser vi till att byta ut dem omgående.

Outlösta Paket/Försändelser

Paket som inte har hämtats ut inom fjorton (14) dagar återsänds till DoggyAmore®. om detta händer debiteras du en avgift på 298 kr (SEK) för kostnader hänförliga till DoggyAmore® administration, frakt, returfrakt och hantering.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Vilka leveransalternativ finns?

För att göra leveransen lätt för dig, skickar vi alla DoggyBox™ via Postnord. Din DoggyBox™ levereras inom 1 till 3 dagar i Sverige (det tar 5 till 8 dagar inom Danmark, Finland och Norge). Alla våra abonnenter kommer att få ett e-postmeddelande varje månad med ett spårningsnummer

Frakten är gratis inom Skandinavien för alla abonnemang.

Tillbaka till toppen
Kom igång!