Köp- och leveransvillkor

DoggyAmore® webbplatsen och tjänsterna tillhandahålls av PetAmore Handelsbolag. Dessa villkor reglerar din tillgång till och användning av webbplatsen doggyamore.com och alla tjänster som tillhandahålls av DoggyAmore® via webbplatsen inklusive, utan begränsning vår månatliga produkt och presenttjänst. 

DoggyAmore® tillhandahåller en prenumerationstjänst för månadsleverans av hund-relaterade produkter för din hund eller som en gåva till andra hundägare. Åtkomst till webbplatsen, användning av tjänster, och inköp av produkter är föremål för dessa villkor och DoggyAmore® sekretesspolicy som finns på webbplatsen.

 

Godkännande av Villkor

Genom att använda vår webbplats eller prenumerera på våra tjänster, anger du din ovillkorliga acceptans av följande användarvillkor. Läs dem noga, eftersom de kan ha ändrats sedan ditt senaste besök. Den senaste versionen av dessa villkor kan ses på doggyamore.com

 

Tjänstens Omfattning

DoggyAmore® upprätthåller denna webbplats som en service till användarna som besöker webbplatsen under förutsättning av dessa användarvillkor. Du är ansvarig för att erhålla all utrustning och Internet som krävs för att få tillgång till vår hemsida och för att betala alla avgifter för den utrustning och service som du väljer. Vi kan ändra, upphäva eller avbryta denna webbplats eller Tjänsterna i sin helhet eller delvis, när som helst och av vilken anledning som helst, utan förvarning. Webbplatsen kan också periodvis bli otillgänglig på grund av underhåll, fel på datorutrustning eller av andra skäl.

 

Webbplatsens Innehåll

Användarna har en personlig, icke-överförbar, icke-exklusiv rätt att komma åt och använda innehållet på denna webbplats som omfattas av dessa villkor. Termen "Innehåll" avser all information, text, bild, data, länkar, programvara eller annat material tillgängligt via webbplatsen eller tjänster, oavsett om den är skapad av oss eller tillhandahåld av en annan person för visning på webbplatsen eller genom Tjänsterna. 

Innehållet kan innehålla tryckfel, andra oavsiktliga fel eller felaktigheter. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i dokumentnamn och innehåll, beskrivningar, specifikationer av produkter, tjänster eller annan information utan skyldighet att utfärda ett meddelande om sådana förändringar. 

Du kan visa, kopiera, ladda ner och skriva ut innehåll som finns på denna webbplats eller genom Tjänsterna, på följande villkor:

 • Innehållet kan endast användas för internt informationssyfte. Ingen del av denna webbplats eller dess innehåll får reproduceras eller överföras i någon form, på något sätt, elektroniskt eller mekaniskt, inklusive fotokopiering och inspelning för något annat ändamål.
 • Innehållet får inte ändras.
 • Upphovsrätt, varumärken och annan äganderätt får inte tas bort.

Ingenting på denna webbplats ska tolkas som beviljande, underförstått, estoppels, eller på annat sätt, någon licens eller rätt att använda denna webbplats eller något innehåll som visas på denna webbplats, med hjälp av utformningen eller på annat sätt, utom (a) som uttryckligen tillåts enligt dessa användarvillkor; eller (b) med vårt skriftliga tillstånd eller tillstånd av sådan tredje part som kan äga varumärket eller upphovsrätten till material som visas på denna webbplats.

 

Registrering och Medlemskap; Produkt Försäljning

För att starta ditt löpande DoggyAmore® månadsabonnemang, måste du registrera dig som medlem på vår webbplats. För att registrera, kan du helt enkelt ge information om din hund, inklusive dess storlek (för optimalt val av gåva), din leveransinformation, inklusive din adress, faktureringsinformation och en giltig e-postadress och lösenord för att skapa din inloggningsprofil. All information som du lämnar till DoggyAmore®, inklusive din kreditkortsinformation, är föremål för DoggyAmores sekretesspolicy. Du ansvarar för att hålla din registreringsinformation aktuell genom kontosidan på webbplatsen. 

Som registrerad användare av DoggyAmore® godkänner du att ta emot e-post som främjar något specialerbjudande (n), inklusive tredjepartserbjudanden. Vi kan då och då skicka dig vårt nyhetsbrev. Du kan avstå från att ta emot specialerbjudanden eller vårt nyhetsbrev via e-post till contact@doggyamore.com eller välja att avsluta prenumerationen som kan tillhandahållas i den lämpliga e-postkorrespondensen.

 

Leveransvillkor*

Som tecknad DoggyAmore® medlem, så kommer vi varje månad att leverera ett paket med ett nytt urval av artiklar för din hund som kan bestå av ett urval från leksaker, godis, schampo, ben, tuggpinnar, hygienprodukter, foderprover eller andra hund relaterade föremål. Varje prenumerations månad, kan valet av produkter förändras. Följaktligen kan DoggyAmore® inte garantera att ett urval som finns tillgängligt under en viss tidsram kommer att vara tillgängligt i efterföljande tidsram.

GENOM ATT PRENUMERERA SAMTYCKER DU TILL ATT BETALA DEN MÅNATLIGA ABONNEMANGSAVGIFTEN FÖR PRODUKTER SOM LEVERERAS VARJE MÅNAD.

Vi skickar ut din box innan den 5:e varje månad. Din hundlåda levereras inom 1-3 dagar i Sverige (det tar 5-8 dagar inom Danmark, Finland och Norge). Om du registrerat dig innan ”cutoff-dagen” (den 15:e) får du din hundlåda samma månad! Om du registrerat dig efter den 15:e, får du din hundlåda månaden efter.

Saknar du din beställning? Skicka ett mail till contact@doggyamore.com Vi kommer att göra allt vi kan för att din hund ska få sin låda!

Vi skickar beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 298 kr för kostnader hänförliga till DoggyAmore® administration, frakt, returfrakt och hantering.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Frakten är gratis inom Skandinavien för alla abonnemang.

 

Ångerrätt/Reklamation*

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper. Om en produkt är trasig eller har en defekt och man kan påvisa att det är fabrikationsfel, kommer vi naturligtvis ersätta den. För att starta returprocessen, vänligen kontakta oss! Du kan kontakta oss på contact@doggyamore.com 

Om något vi har skickat dig inte till din belåtenhet, tar vi tillbaka varan utan kostnad om det uppfyller följande villkor:   

1. Oanvänd och i nyskick* 

2. Returneras inom 14 dagar efter köpet 

3. Om förbruknings, det har ännu inte löpt ut   

** För att betraktas som oanvända produkter, måste det returneras i originalförpackning utan saknad av klistermärken.   

Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

 

Betalningsalternativ

Du kommer automatiskt att faktureras varje månad för löpande abonnemang. Om du har åtagit dig en abonnemangsperiod som varar längre än en månad (t.ex. en sex eller tolv månaders plan), kommer du automatiskt att faktureras för den aktuella teckningstiden. Vidare, om du inte avbryter ditt abonnemang eller ditt medlemskap innan slutet av den då aktuella abonnemangsperioden, kommer vid utgången av denna period, din prenumeration automatiskt förnyas för ytterligare en abonnemangsperiod med samma tid. 

Vi använder Klarna som tredje parts betaltjänst i stället för att direkt behandla din kreditkortsinformation. Genom att skicka in din kreditkortsinformation, ger du DoggyAmore® rätt att lagra och bearbeta information med tredje parts betaltjänster, som dem kan ändra från gång till gång; du godkänner att DoggyAmore® inte kommer att ansvara för eventuella fel från den tredje parten att på lämpligt sätt skydda sådan information. Alla finansiella frågor angående din information är föremål för villkoren i tredje partens betalningstjänstleverantörs användarvillkor; den nuvarande versionen av vilken bifogas som en länk på

Allmänna villkor

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 

 

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till DoggyAmore® via E-post contact@doggyamore.com

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
 

- Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

 

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 

 

Minimiorder

Minimiorder är 269 kr inklusive moms.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Lokala skatteavgifter

Ingen lokala skatteavgifter förutom moms på 25% som är inkludrat i priset

 

Internationell Tillgång

Denna webbplats kan nås från andra länder än Sverige. Denna hemsida och tjänsterna kan innehålla produkter eller hänvisningar till produkter som bara finns tillgängliga i EU-länderna. Sådana referenser antyder inte att dessa produkter kommer att göras tillgängliga utanför EU. Om du ansluter till och använder denna webbplats utanför EU är du ansvarig för att du följer lokala lagar och förordningar.

 

Avsluta Medlemskap

Vi arbetar hårt för att göra ditt medlemskap tillfredsställande; Men, du kan avsluta ditt pågående medlemskap via E-post: contact@doggyamore.com. Du måste avsluta ditt medlemskap på hemsidan innan den 15:e i månaden efter utgången av din då aktuella teckningstid. 

DITT ABONNEMANG ÄR KONTINUERLIGT TILLS DU AVBRYTER OCH OM DU AVSLUTAR DITT MEDLEMSKAP FÖRE UTGÅNGEN AV EN BEFINTLIG ABONNEMANGSPERIOD, KOMMER DU ATT DEBITERAS FÖR ÅTERSTODEN AV TECKNINGSTIDEN. 

DIN PRENUMERATION FORTSÄTTER TILLS DU AVBRYTER OCH OM DU INTE AVBRYTER DITT MEDLEMSKAP FÖRE DEN 15:e DAGEN I MÅNADEN EFTER UTGÅNGEN AV EN LÖPTID, KOMMER DIN PRENUMERATION FÖRNYAS AUTOMATISKT TILL EN NY TECKNINGSPERIOD AV SAMMA TID. 

Alla avregistrerings förfrågningar som mottagits efter den första dagen i den kalendermånad som följer en Teckningsperiod kommer att gälla för följande teckningstid. 

 

Ansvarsbegränsning

UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER SKALL DOGGYAMORE® ELLER DESS TJÄNSTEMÄN, DIREKTÖRER, ANSTÄLLDA ELLER DOTTERBOLAG VARA ANSVARIGA TILL NÅGON ANVÄNDARE AV DENNA WEBBPLATS ELLER NÅGON ANNAN PERSON ELLER ENTITET FÖR DIREKTA, INDIREKTA, SPECIELLA, TILLFÄLLIGA, FÖLJDSKADOR ELLER SKADESTÅND (INKLUSIVE, MEN INTE BEGRÄNSAT TILL SKADOR FÖR FÖRLUST AV VINST, FÖRLUST AV DATA, FÖRLUST AV ANVÄNDNING, ELLER KOSTNADER FÖR ATT FÅ ERSÄTTNINGS VAROR ELLER TJÄNSTER) TILL FÖLJD AV ANVÄNDNING, OFÖRMÅGA ATT ANVÄNDA, OTILLÅTEN TILLGÅNG TILL ELLER ANVÄNDNING ELLER MISSBRUK AV PRODUKTERNA ELLER WEBBSIDAN ELLER NÅGON AV UPPGIFTERNA DÄRPÅ, VARE SIG BASERAT PÅ GARANTI, KONTRAKT SKADOR (INKLUSIVE VÅRDSLÖSHET), ELLER ANNAT, ÄVEN OM VI HAR INFORMERATS OM MÖJLIGHETEN FÖR SÅDAN SKADA ELLER FÖRLUST. 

DU GODKÄNNER DOGGYAMORES TOTALA KUMULATIVA ANSVAR I SAMBAND MED DESSA ANVÄNDARVILLKOR, WEBBPLATSEN, INNEHÅLLET ELLER NÅGON PRODUKT ELLER TJÄNSTER VARE SIG I KONTRAKT, SKADOR ELLER ANNAT, SKA INTE ÖVERSTIGA DET BELOPP DU HAR BETALAT TILL DOGGYAMORE® I DEN DÅ FÖREGÅENDE KALENDER MÅNADEN.

 

Skadeersättning

Genom att använda denna webbplats, våra tjänster, eller levererade produkter, samtycker du till att gottgöra, hålla skadeslös och försvara DoggyAmore® från alla anspråk, skador, förluster, skulder och alla kostnader och utgifter för försvar, inklusive men inte begränsat till, advokatarvod, vilket resulterar direkt eller indirekt från en fordran från en tredje part som uppstår i samband med användning av denna webbplats, tjänster eller produkter av dig eller någon annan person som ansluter till webbplatsen med hjälp av ditt medlemsinloggningskonto.

 

Innehåll Inskickat av Användare

Exakthet: Du kan använda denna webbplats (men inte prenumerera på våra tjänster) utan att ange personuppgifter. Se vår sekretesspolicy för ytterligare information om våra rutiner för hantering av personuppgifter. Men om du väljer att ge information för att registrera dig för eller ta del av en tjänst, en händelse eller ett erbjudande på denna webbplats eller använda våra tjänster godkänner du att du kommer att ge korrekt, fullständig och aktuell information vilket begärs på rutorna som samlar in information från dig. 

Ansvar: Vi är inte ansvariga för beteendet hos användare, eller för de synpunkter, åsikter och uttalanden som uttrycks i innehåll upplagt för offentlig visning genom vår hemsida, till exempel genom ett diskussionsforum eller chat-rum. Vi förhandsgranskar inte information som läggs till i online diskussionsforum eller chattrum. När det gäller sådana forum och chattrum, agerar vi som en passiv kanal för sådan distribution och är inte ansvariga för innehållet. Alla åsikter, råd, uttalanden, tjänster, erbjudanden eller annan information i innehåll uttryckt eller gjort tillgängligt av användare i ett diskussionsforum eller chatt-rum är de av respektive författare eller distributör och inte av DoggyAmore®. Vi varken stödjer eller garanterar riktigheten, fullständigheten eller användbarheten av sådant innehåll. Du är ansvarig för att se till att innehåll som läggs till denna webbplats inte tillhandahålls i strid med upphovsrätten, affärshemligheter eller andra immateriella rättigheter från en annan person eller enhet. Du skall vara ensamt ansvarig för eventuella skador till följd av intrång i upphovsrätten, affärshemligheter eller andra immateriella rättigheter, eller någon annan skada orsakad av uppladdning, inlägg eller inlämning av innehåll till denna webbplats. 

Övervakning: Vi har rätt, men inte skyldighet, att övervaka innehåll som läggs till vår webbplats via ett online diskussionsforum eller chatt-rum, för att fastställa efterlevnaden av våra användarvillkor och andra eventuellt tillämpliga regler som vi kan etablera. Vi har rätt att i eget gottfinnande redigera eller ta bort det material som lämnas till eller skickas i något online diskussionsforum eller chatt-rum som tillhandahålls genom denna webbplats. Utan att begränsa det föregående, har vi rätt att ta bort material som DoggyAmore®, efter eget gottfinnande, finner vara i strid med dessa användarvillkor eller på annat sätt stötande, och du är ensam ansvarig för innehållet som du lägger till på denna webbplats. 

Lobbying: Rikslag begränsar lobbyverksamhet genom skattefria organisationer. "Lobbying" innefattar viss verksamhet som syftar till att påverka lagstiftningen. Innehåll från användarna utgör inte lobbying av DoggyAmore®, men kan utgöra lobbying av dig eller en organisation som du representerar. Du ansvarar för att följa eventuella lobby förbehåll.

 

Förbjudet Innehåll

Genom att besöka vår webbplats, chattrum, diskussionsforum eller andra tjänster som tillhandahålls via vår webbplats godkänner du att följa följande regler. Du samtycker till att du inte kommer, och kommer inte att tillåta eller underlätta eventuella försök av en annan person att använda vår hemsida eller något anknutet chattrum eller diskussionsforum till att:

 • Överföra innehåll som är olagligt, skadligt, hotfullt, kränkande, trakasserande, ärekränkande, vulgärt, förargelseväckande, obscent, pornografiskt, oanständigt, omoraliskt eller på annat sätt stötande. Vilket avgörs av DoggyAmore®.
 • Använda ett namn eller språk som DoggyAmore®, efter eget gottfinnande, anser stötande.
 • Publicera nedsättande uttalanden.
 • Publicera hatiskt eller rasistiskt eller etniskt stötande innehåll.
 • Publicera innehåll som gör intrång i någon annans upphovsrätt, varumärke eller affärshemligheter.
 • Publicera oönskad reklam eller på olagligt sätt marknadsföra produkter eller tjänster.
 • Trakassera, hota eller avsiktligt genera eller orsaka lidande för en annan person eller enhet.
 • Uppträda som en annan person.
 • Främja, värva, eller delta i nätverksförsäljning eller pyramidspel.
 • Utnyttja barn under 18 år.
 • Delta i störande verksamhet såsom att skicka massmeddelanden i ett försök att monopolisera forumet.
 • Införa virus, maskar, trojanska hästar och/eller skadlig kod till webbplatsen.
 • Få otillåten åtkomst till datorsystem via hemsidan.
 • Invadera någon persons privatliv, inklusive men inte begränsat till att skicka personuppgifter eller på annat sätt privat information om en person utan deras samtycke (eller föräldrarnas samtycke när det gäller ett barn under 15 år).
 • Värva personuppgifter från barn under 15 år.
 • Bryta mot federala, statliga, lokala eller internationella lagar eller förordningar.
 • Uppmuntra ett beteende som skulle utgöra ett kriminellt eller civilt brott.

 

Inkommet Innehåll

DoggyAmore® gör inte anspråk på äganderätt av material som du gör tillgängligt via webbplatsen. När det gäller allt material du skickar eller göra tillgängligt för införande på webbplatsen ger du DoggyAmore® en evig, oåterkallelig, icke uppsägningsbar, världsomspännande, royaltyfri och icke-exklusiv licens att använda, kopiera, distribuera, offentligt visa, modifiera, skapa liknande verk från, och underlicensiera sådana material eller någon del av sådana material. Du härmed representerar, garanterar och förbinder dig till att allt material du lämnar inte innehåller något (inklusive men inte begränsat till, text, bilder, musik eller video) som du inte har full rätt att bevilja DoggyAmore® licensen som anges ovan. Du representerar, garanterar och förbinder dig ytterligare till att allt material du lämnar inte kommer att innehålla ärekränkande eller på annat sätt olagligt, kränkande eller obscent material. DoggyAmore® har rätt att använda innehållet som du skickar utan att ådra sig tystnadsplikt, ackreditering eller ersättningskyldigheter till dig.

 

Minderåriga

DoggyAmore® tjänster är tillgängliga endast till och kan endast användas av individer som är 18 år och äldre som kan bilda juridiskt bindande avtal enligt tillämplig lag. Personer under 18 år kan använda denna tjänst endast i samband med och under tillsyn av en förälder eller vårdnadshavare. I det här fallet är den vuxne användaren, och därmed ansvarig för alla aktiviteter, prenumeranter och köpare.

 

Immateriella Rättigheter

Om inget annat anges är allt innehåll på denna webbplats egendom av DoggyAmore® och/eller dess dotterbolag eller licensgivare, och skyddas från obehörig kopiering och spridning av Svenska upphovsrätten, varumärkesrätten, internationella konventioner och andra immaterialrättsliga lagar. Produktnamn är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör respektive ägare. 

Vi hävdar inte äganderätt till innehåll som lämnats av användare utan ersättning från DoggyAmore® och med förväntningen att sådant Innehåll ska göras tillgängligt för allmänheten via vår hemsida. Men, genom att skicka sådant innehåll så godkänner du att ge oss en världsomfattande, royaltyfri, evig, oåterkallelig, icke-exklusiv licens att använda, distribuera, reproducera, modifiera, anpassa, skapa liknande verk från, och offentligt utföra eller visa sådant innehåll. Denna licens skall förbli i kraft tills vi tar bort detta innehåll från våra system.

 

Upphovsrättsintrång; Anmälan och Borttagningsprocess

Om du tror att något material på denna webbplats gör intrång i din upphovsrätt, kan du begära att det tas bort. Denna begäran måste bära en signatur (eller elektronisk motsvarighet) från upphovsrättsinnehavaren eller en behörig företrädare och måste innehålla följande uppgifter: (1) Identifiering av det upphovsrättsskyddade verk som du tror har överträtts, inklusive en beskrivning av verket och, där möjligt, en kopia eller placeringen av en auktoriserad version av arbetet; (2) Identifiering av det material som du anser gör intrång och dess plats, inklusive en beskrivning av materialet, dess webbplats läge eller annan relevant information som kommer att hjälpa oss att lokalisera materialet; (3) ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress; (4) ett utlåtande att du har goda skäl att tro att den kritiserade användningen av material inte är godkänd av upphovsrättsinnehavaren eller dennes agent eller lagen; (5) ett utlåtande om att informationen i din ansökan är korrekt; och (6) ett utlåtande att du "under risk av straff för mened," förklarar att du är den lagliga upphovsrättsinnehavaren eller är auktoriserad att agera på ägarens räkning. 

I ett försök att skydda rättigheterna för upphovsrättsinnehavare, upprätthåller vi en policy för uppsägning, under lämpliga förhållanden, för användare av denna webbplats som är upprepade intrångsgörare.

 

Säkerhet

När du registrerar att delta i DoggyAmore® tjänster på denna webbplats, kan du behöva upprätta en inloggningsidentifikation och ett lösenord. Du är ansvarig för att skydda ditt användarnamn och lösenord från obehörig användning, och du är ansvarig för all aktivitet som sker på ditt konto (inklusive, utan begränsning finansiella åtaganden). Du samtycker till att meddela oss omedelbart om du tror att ditt användarnamn eller lösenord har använts eller kan användas utan din tillåtelse så att lämpliga åtgärder kan vidtas. Vi är inte ansvariga för förluster eller skador som orsakats av din försummelse att skydda ditt användarnamn och lösenord.

 

Friskrivning utav Garanti

DU ÄR ENSAMT ANSVARIG FÖR ATT BESTÄMMA OM PRODUKTER LÄMPAR SIG FÖR ANVÄNDNING ELLER KONSUMTION AV DIN HUND. VI HAR INTE MÖJLIGHET ATT GE NÅGRA GARANTIER ANGÅENDE FÖR ALLERGIER. 

Under inga omständigheter kommer vi att vara ansvariga för eventuella förluster eller skador som orsakats av din användning av produkter eller din tillit till information i något av innehållet på denna webbplats. DU GODKÄNNER ATT DIN ENDA KOMPENSATION TILL FÖLJD AV ELLER I SAMBAND MED PRODUKTER PÅ NÅGOT SÄTT ATT ÄR ATT FÅ PRODUKTEN ERSATT ELLER ATT FÅ ETT TILLGODOHAVANDE MOT EN ANNAN MÅNADS LEVERANS EFTER DOGGYAMORES GOTTFINNANDE. 

DU KAN RETURNERA PRODUKTER ENDAST INOM FJORTON (14) DAGAR EFTER LEVERANS. FÖRUTOM DET SOM UTTRYCKLIGEN ANGES HÄRI, ÄR ALLA PRODUKTER SOM LEVERERAS, OCH ALL TEXT, BILDER OCH ANNAN INFORMATION PÅ ELLER ÅTKOMLIG FRÅN DENNA WEBBPLATS FÖRSEDDA " I BEFINTLIGT SKICK" UTAN NÅGON FORM AV GARANTI, VARKEN DIREKT ELLER INDIREKT, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL GARANTIER OM SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST SYFTE OCH ICKE-INTRÅNG. SPECIFIKT, MEN UTAN BEGRÄNSNING, DOGGYAMORE® GARANTERAR INTE ATT: (i) DEN TILLGÄNGLIGA INFORMATIONEN OM DENNA WEBBPLATS ÄR FELFRI; (ii) PRODUKTER ELLER TJÄNSTER INTE ÄR DEFEKTA; (iii) FUNKTIONER ELLER TJÄNSTER (INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL MEKANISMER FÖR NEDLADDNING OCH ÖVERFÖRING AV INNEHÅLL) FRÅN DENNA WEBBPLATS KOMMER FÖRBLI OAVBRUTNA, SÄKRA ELLER FRIA FRÅN FEL; (iv) FEL KOMMER ATT KORRIGERAS, ELLER (v) DENNA WEBBPLATS ELLER SERVER (S), SOM GÖR DEN TILLGÄNGLIG ÄR FRI FRÅN VIRUS ELLER ANDRA SKADLIGA KOMPONENTER.

 

Undantag

VISSA LÄNDER TILLÅTER INTE UTESLUTANDE AV VISSA GARANTIER ELLER BEGRÄNSNING ELLER UNDANTAG FRÅN ANSVAR FÖR SKADOR. FÖLJAKTLIGEN SÅ GÄLLER VISSA UTAV DE OVANSTÅENDE BEGRÄNSNINGARNA KANSKE INTE FÖR DIG.

 

Länkar till Tredje Parts Webbplatser

Denna webbplats kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser som tillhandahålls dig som en bekvämlighet. Alla utomstående webbplatser som nås från vår hemsida är oberoende från DoggyAmore®, och vi har ingen kontroll över innehållet i sådana webbplatser. Vi är inte ansvariga för innehållet i någon länkad hemsida eller för någon förlust eller skada som uppstått i samband med din användning av sådana länkar eller kontakter med operatörer av sådana tredje parts webbplatser.

 

Ingen Underförstådd Endossering

Under inga omständigheter skall någon hänvisning till någon tredje part eller tredje parts produkt eller tjänst tolkas som ett godkännande eller endossering från DoggyAmore® av denna tredje part eller av någon produkt eller tjänst som tillhandahålls av en tredje part. På samma sätt så innebär inte en länk till någon tredje parts hemsida att vi stödjer eller accepterar något ansvar för innehållet eller användningen av en sådan webbplats. DoggyAmore® varken stödjer eller garanterar någon produkt eller tjänst som erbjuds av tredje part genom ett diskussionsforum eller chatt rum tillgängligt via denna webbplats och kommer inte att vara part i eller på något sätt övervaka alla transaktioner som involverar någon tredje part som tillhandahåller produkter eller tjänster. Som med köp av en produkt eller tjänst genom något medium eller i vilken miljö som helst, är du ansvarig för att utöva lämplig bedömning och försiktighet.

 

Jurisdiktionsfrågor

Vi gör inga utfästelser om att informationen på denna webbplats, eller de produkter eller tjänster som vi tillhandahåller, är lämpligt eller tillgängligt för användning utanför Sverige. De som väljer att besöka denna webbplats från utlandet gör det på eget initiativ och på egen risk och ansvarar för att följa gällande lokala lagar.

 

Uppsägning

Vi kan säga upp användarens månadsabonnemang eller tillgång till vår webbplats eller tjänster, inklusive tillgång till alla online diskussionsforum eller chat-rum, enligt vårt eget gottfinnande, av vilken anledning som helst och när som helst, med eller utan förvarning. Det är vår policy att avsluta användare som bryter mot dessa villkor, när detta anses lämpligt efter eget gottfinnande. Du samtycker till att vi inte är ansvariga gentemot dig eller någon tredje part för uppsägning av din tillgång till vår webbplats eller våra tjänster.

 

Tillämpning

Dessa Villkor skall regleras och tolkas i enlighet med svensk lag, utan hinder av lagkonflikts principer. 

Alla tvister som uppstår ur eller i samband med dessa villkor skall slutligen avgöras genom skiljedomsförfarande utförd på svenska språket i svensk lokal domstol (tingsrätt). Parterna skall utse ensam skiljeman en pensionerad domare som varit ordförande över förhandlingar i Sverige. 

 

 

Avskiljbarhet

I den mån du befinner dig i Sverige, om någon bestämmelse i detta avtal inte är tillåtet enligt tillämplig lag eller förordning, skall dessa bestämmelser vara utan verkan mellan dig och DoggyAmore®. Om någon del av dessa användarvillkor anses vara olaglig, ogiltig eller inte kan verkställas, kommer den delen anses utelämnad och skall inte påverka giltigheten och verkställigheten av de återstående bestämmelserna som mellan dig och DoggyAmore®.

 

Hela Avtalet

Dessa Användarvillkor utgör hela avtalet mellan parterna avseende ämnet häri. Vi kan på eget gottfinnande och utan förvarning, ändra dessa villkor när som helst genom att uppdatera denna redogörelse.

 

För Ytterligare Information

Om du har några frågor om dessa villkor, kontakta contact@doggyamore.com 

Copyright © 2018, PetAmore Handelsbolag. Alla rättigheter Reserverade.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Kom igång!