Om Oss


Det revolutionerande sättet att skicka kärlek till din hund!
Doggyamore® paketerar din kärlek varje månad i form av en spännande hundlåda full med leksaker, godbitar och tillbehör. Sedan starten har vi arbetat med lokala och självständiga företag för att hitta unika och roliga produkter. Vi arbetar endast med noga utvalda leverantörer. Med tusentals leveranser varje månad, har vi lärt oss en hel del om våra fyrbenta vänner!

Vårt team av hundar testar alla produkter för att se till att vi levererar en upplevelse i världsklass.

Så vad väntar du på? Skicka hem en låda kärlek idag!
 

Välkommen till vår familj!

 

Överraskning varje månad

När du anmäler din hund till DoggyAmore® får du en låda fylld med överraskningar av hög kvalité varje månad. Vi väljer noggrant ut innehållet av lådan med 5 till 7 hundprodukter. Förvänta dig spännande leksaker, läckra godbitar och andra roliga nyheter.

Vad är det i en hundlåda från DoggyAmore®

En hundlåda från DoggyAmore® kan till exempel innehålla (5-7) leksaker, ben, hygienprodukter, ekologiska godbitar och delikata snacks, grooming-produkter och annat spännande.

Team DoggyAmore®

Våra medlemmar är hundar av olika raser, åldrar och storlekar. Varje månad handplockar vi produkter och låter vårt team testa de för att säkerhetställa att din hund ska älska det som finns i lådan.

 

Säg hej till vårt glada Doggieamore® team!

DoggyAmore® Foundation

Vi på DoggyAmore® vill engagera oss i hundar och dess välmående. Därför har vi skapat DoggyAmore Foundation som har mål att hjälpa organisationer och ideella föreningar som jobbar med att hjälpa hundar i nöd runt om i världen.

Följ Oss

Häng med oss och våra fyrbenta vänner på Facebook och Instagram! Kom igen, det blir kul!

Kom igång!